Close

Όροι Χρήσης

Η TAXIBOOKER είναι μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών μεταφοράς.Προσφέρει οn line υπηρεσίες μεταφορών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος μέσω της ιστοσελίδας μας : www.taxibooker.gr

Bασιζόμαστε στην εμπειρία μας και στον επαγγελματισμό των συνεργατών μας, έτσι είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη μεταφορά σας.

Τρόπος Χρήσης

Η TAXIBOOKER διαθέτει ένα σύστημα κρατήσεως ,το οποίο δίνει στους πελάτες της την δυνατότητα να κάνουν τις κρατήσεις τους και τις πληρωμές τους για τους προορισμούς που επιλέγουν. Η taxibooker δεν ευθύνεται για προβλήματα που προκύπτουν από εξωτερικούς συνεργάτες που τους ανατίθεται η μεταφορά μέσω κράτησης

Με την ολοκλήρωση της κράτησης, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και εγκρίνει τους παρακάτω όρους .Με την διαδικασία ολοκλήρωσης της κράτησης για τυχόν εκκρεμότητες ή για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησής σας πρέπει να ενημερώσετε την taxibooker και να ενημερώσετε όλους τους άλλους ταξιδιώτες σχετικά με τα στοιχεία της κράτησής τους.

Η TAXIBOOKER διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρακατω όρους μονομερώς χωρίς προ ειδοποίηση των χρηστών. Κάθε τροποποιημένη έκδοση των παρόντων όρων αναρτάται στο side μας .αντικαθιστώντας την προηγούμενη.

Σε περίπτωση μη επιθυμητής συνεργασίας με τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω του ιστοσελίδα μας.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται προσωρινά στα αγγλικά και στα ελληνικά.

Υπηρεσίες – Κρατήσεις

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες από την TAXIBOOKER διατίθενται ηλεκτρονικά, και τηλεφωνικά. Οι χρήστες των υπηρεσιών θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα και σε περίπτωση που ενεργούν για λογαριασμό τρίτων προσώπων να είναι αναλόγως εξουσιοδοτημένοι.

Η εντολή κράτησης δεσμεύει τον χρήστη, ο οποίος σε κάθε περίπτωση οφείλει να εξοφλήσει το

αντίστοιχο τίμημα αναλόγως του τρόπου επιλογής του.

Για να ζητήσετε και να κανονίσετε μια σύμβαση με την TAXIBOOKER, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία κράτησης στην ιστοσελίδα μας. Oι κρατήσεις θα πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά.

Έχουμε το δικαίωμα άρνησης της αίτησή μεταφοράς σας , αν δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε το αίτημά σας .Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς ενημέρωση σας . Ενώ οι έγκυρες κρατήσεις επιβεβαιώνονται με την αποστολή mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας δώσατε κατά τη διαδικασία κράτησης. Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησής σας, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. .

Η παροχή των υπηρεσιών μας γίνεται ηλεκτρονικά και παρέχεται επιπλέον και η δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης.

Στην φόρμα κράτησης ,μας παρέχετε: ονόματα, διευθύνσεις, ο αριθμοί τηλεφώνου, ημερομηνίες αφίξεων και παραλαβής, χρόνους και άλλες πληροφορίες που είναι αληθινές. Με την ολοκλήρωση της κράτησης σας λαμβάνετε επιβεβαίωση Σε περίπτωση που ο πελάτης ελέγξει τα στοιχεία και διαπιστωσεί λάθη , είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει μαζί μας αμέσως. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν από τους συνεργάτες μας για να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας έγκαιρα και πιο κοντά στο κατάλυμα σας.

Επισημαίνεται ότι λανθασμένα, ανακριβή ή/και ψευδείς στοιχείων επικοινωνίας μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία ή/και άρνηση παροχής των υπηρεσίων μας και σε αποκλεισμό του συγκεκριμένου χρήστη τη από τη χρήση της ιστοσελίδας μας και παράλληλα ευθύνη του χρήστη για την αποπληρωμή της χωρίς να αποκλείεται περαιτέρω ευθύνη για αποζημίωση.

Πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι η Pay Pal είναι δική σας και υπάρχει δυνατότητα για την κάλυψη του κόστους της υπηρεσίας. Υπάρχει το δικαίωμα ακύρωσης, από την πλευρά μας ,της κράτησης εάν η πληρωμή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και η μεταφορά δεν θα γίνει.

.Με το πέρας της πληρωμής, θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. .

Κατά την παραλαβή σας θα πρέπει να επιδείξετε στον οδηγό τον αριθμό κράτησης διαφορετικά η κράτηση ακυρώνεται.

Οι τιμές των υπηρεσιών μας αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας ,ενώ οι επιλογές στον τρόπο πληρωμής είναι δυο: απευθείας στον οδηγό ή μέσω Pay-Pal .Σε περίπτωση που χρειαζόμαστε επιπλέον διευκρινήσεων θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας μέσω mail.

Η οποιαδήποτε τροποποίηση στην κράτησή σας ,πρέπει να μας αποσταλεί γραπτώς στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση,, με αντίστοιχη επιβεβαίωση παραλαβής των αλλαγών από εμάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε τη στιγμή των κρατήσεων. Οι τροποποιήσεις επιτρέπονται έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά.

Σε περίπτωση που η αλλαγή αφορά (διαφορετικός προορισμός, μέγεθος του οχήματος, πρόσθετα κ.λπ.)και έχει ως αποτέλεσμα αύξηση του κόστους, θα ενημερωθείτε μέσω e-mail για το πρόσθετο κόστος καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να καταβληθεί το επιπλέον κόστος.

Εάν η αλλαγή της κράτησης σας προκαλέσει μείωση του συνολικού ποσού, η διαφορά θα σας αποσταλεί, τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά.

Ακυρώσεις Κρατήσεων

Ακυρώσεις που γίνονται εντός 48 ωρών από την προγραμματισμένη μεταφορά έχουν παρακράτηση της τάξεως του 15%.

Εάν η ακύρωση γίνει 12 ώρες πριν την προγραμματισμένη μεταφορά υπάρχει επιστροφή χρημάτων κατά το ήμισυ ενώ αν η ακύρωση γίνει 6 ώρες πριν την προγραμματισμένη μεταφορά δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.

Ευθύνες Πελατών Και TAXIBOOKER

H Εταιρεία μας παρακολουθεί τις αφίξεις των αεροπλάνου σας. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τα Αεροδρόμια και γνωρίζουμε το αν πρέπει και πόσο να σας περιμένουμε .

Ο συνεργάτης μας θα σας περιμένει στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου κρατώντας μια πινακίδα με τα στοιχεία σας.
Είναι ευθύνη όμως του πελάτη να παρέχει ένα σωστό και έγκυρο αριθμό επικοινωνίας ,για τον εύκολο εντοπισμό του. Σε περίπτωση παράλειψης τηλεφώνου (ακόμη και διεθνών κωδικών) ο πελάτης υποχρεούται να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να είναι εύκολος ο εντοπισμός του. Είναι υποχρέωση επίσης του πελάτη να μας ενημερώσει άμεσα για την οποιαδήποτε αλλαγή με ένα τηλεφώνημα ή Mail,ιδιαίτερα όταν πρόκειται για -ακύρωση ή απώλεια πτήσης.

Υπάρχει γραμμή 24ωρης επικοινωνίας (0030 6909 166 101),Η εταιρεία μας έχει δικαίωμα ακύρωσης της μεταφοράς και μη επιστροφής χρημάτων όταν δεν έχει έγκυρο – σωστό αριθμό τηλεφώνου και δεν επικοινωνήσει ο πελάτης μαζί μας. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται όταν ακόμα ο πελάτης δεν παρέχει τις σωστές πληροφορίες άφιξης του ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε και να παρακολουθούμε την άφιξη του.

Ο πελάτης έχει υποχρέωση να ενημερώσει κατά την διαδικασία της κράτησης την ύπαρξη συστήματος παιδικής ασφάλειας μεταφοράς, εφόσον συνταξιδεύει ανήλικο, χωρίς επιπλέον χρέωση. Αν στην κράτηση δεν αναφέρεται τότε χρησιμοποιείται το σύστημα ασφαλείας του οχήματος και πάντοτε στο πίσω μέρος του οχήματος.

Ένα παιδί ή ένα βρέφος, υπολογίζεται ως κανονικός επιβάτης.

Άτομα με ειδικές ανάγκες ή προβλήματα υγείας θα πρέπει να αναφέρονται κατά την κράτηση ,έτσι ώστε να επιλεχθεί όχημα κατάλληλο με τις ανάγκες τους.

Το κατοικίδιο που ταξιδεύει πρέπει να αναφέρεται στην φόρμα κράτησης ,ειδάλλως ο οδηγός έχει το δικαίωμα άρνησης εκτέλεσης διαδρομής.

Οι συνεργάτες μας έχουν το δικαίωμα άρνησης εκτέλεσης μεταφοράς επιβατών που βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ανάρμοστης συμπεριφοράς .σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση που δεν είναι εύκολη η πρόσβαση για την παραλαβή και ή την αποβίβαση των πελατών στο ξενοδοχείο/κατάλυμα τότε το όχημα θα σταματήσει στο πλησιέστερο σημείο.

Αν ακόμη η βασική οδική αρτηρία παρουσιάσει προβλήματα λόγω καιρικών συνθηκών ή ατυχήματος και το όχημα κατόπιν συγκατάθεσης του πελάτη ακολουθήσει μεγαλύτερη διαδρομή για την άφιξη στο προορισμό του ,το επιπρόσθετο κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Τα διόδια μετάβασης και της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αποσκευές

Οι αποσκευές πέραν του νόμιμου μεγέθους θα πρέπει να αναφέρονται στην κράτηση ,όπως επίσης στις αποσκευές θα πρέπει να αναγράφουν όλες οι πληροφορίες του ιδιοκτήτη και του προορισμό του. Υπάρχουν επιπρόσθετες δαπάνες σε περίπτωση που χρειάζονται επιπλέον οχήματα για τη μεταφορά των επιπλέον μη αναφερομένων αποσκευών κατά την διαδικασία της κράτησης.

Οι αποσκευές μεταφέρονται αποκλειστικά με ευθύνη των πελατών και καμία ευθύνη απώλειας ή ζημιάς δεν φέρει η εταιρείας μας .

Η TAXIBOOKER δεν φέρει ευθύνη εάν ο πελάτης συμπεριλαμβάνει στις αποσκευές του, ναρκωτικά ή απαγορευμένα είδη , ούτε επιβλαβή αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν φθορές ή ζημίες..
Συνιστούμε , εύθραυστα ή πολύτιμα αντικείμενα, όπως κοσμήματα, χρήματα, επιταγές ή άλλα έγγραφα, να μην μεταφέρονται.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η TAXIBOOKER συλλέγει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που ο εκάστοτε χρήστης γνωστοποιεί με την εισαγωγή των απαιτούμενων πληροφοριών στην φόρμα κράτησης.

Κάθε χρήστης με την αποδοχή των παραπάνω όρων παρέχει την συγκατάθεσή του για χρήση, επεξεργασία και μεταφορά των προσωπικών στοιχείων και δεδομένων από την TAXIBOOKER προς τους έμπιστους συνεργάτες της και μόνο προς αυτούς, με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτευχθεί η παροχή υπηρεσιών που απαιτείται μέσω της ιστοσελίδας.

Μετά την διεκπεραίωση της μεταφοράς προβαίνουμε σε διαγραφή των στοιχείων του εκάστοτε χρήστη έπειτα από διάστημα 6 μηνών.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χρήστης επιθυμεί την άμεση χρήση των προσωπικών του δεδομένων που είχε μας είχε κοινοποιήσει, μπορεί να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@taxibooker.gr , από την ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του αναφέροντας «ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ»